06 2185 3388 / 06 4709 2322 info@bloemplaza.nl
  • Facebohttps://www.facebook.com/bloemplaza.nlok
  • Twitter
  • Google+
  • LinkedIn
Welkom bij Eurose and Greens!
Wij zijn dé specialist in decoratiegroen, gevestigd op bloemenveiling FloraHolland te Aalsmeer. Een klantgerichte aanpak staat bij ons voorop. Wat dit voor u als klant betekent? Snelle levering, concurrerende tarieven en natuurlijk geven wij de voorkeur aan persoonlijk contact, zodat wij onze klant leren kennen.

Eurose and Greens is onderdeel van de WBE Groep. Samen met zes zusterondernemingen leveren we een totaalpakket aan sierteeltproducten.

Kwaliteit en samenwerking, zowel in de producten als in de dienstverlening, zijn vanaf de oprichting de rode draad binnen WBE. Wat dit voor u als klant voor voordelen heeft? Wij kunnen, gezamenlijk met de partnerbedrijven in de WBE Groep, rekenen op een professionele IT-afdeling en dankzij inkoopvoordelen kunnen we een zeer ruim assortiment kwaliteitsproducten aanbieden, ook in tijden van schaarste.

Het is niet voor niets dat WBE Groep zich marktleider in het decoratiegroen mag noemen!

Assortiment

Eurose and Greens levert een zeer breed en compleet assortiment aan decoratiegroen. Uw bestelling kunt u eenvoudig plaatsen op onze overzichtelijke en zeer gebruiksvriendelijke webshop. Hier vindt u naast decoratiegroen ook Bloemen, Planten, Exoten en Decoratiemateriaal.

Wij importeren onze producten onder andere vanuit Afrika, Sri Lanka, Australie, Europa, Noord-Amerika en Costa Rica.

 

Contact

+31-(0)297 – 324276

info@euroseandgreens.com

Eurose and Greens BV
Legmeerdijk 313, lokatie 004-09 (Zone D / sectie 004 / Dock 19-20-21-22-23)
1431 BL Aalsmeer

www.euroseandgreens.com

 

Pin It on Pinterest

Share This