06 2185 3388 / 06 4709 2322 info@bloemplaza.nl

Van Den Berg Roses vergroot memorabele momenten in het leven

Welkom in de kleurrijke wereld van Van den Berg Roses, een naam die staat voor een van de belangrijkste grootste internationale rozenkwekers van Nederland. Een naam die staat voor kwaliteit op alle fronten, het hele jaar rond. Van den Berg Roses heeft haar hoofdvestiging in Delfgauw.

Buiten Nederland zijn er kwekerijen in Naivasha (Kenia) en in Kunming (China). In Nederland teelt Van den Berg Roses grootbloemige rozen op 160.000 m2. In Kenia worden middelgrootbloemige rozen geteeld op een oppervlakte van 700.000 m2. De in Nederland geteelde rozen worden onder de merknaam Berg RoseS verhandeld. Door de grote verscheidenheid aan kleuren passen onze rozen bij elk memorabel moment in het leven. Vijfennegentig procent van onze rozen zijn bestemd voor de internationale markt en vinden hun weg naar bloemenspeciaalzaken van Moskou tot Los Angeles en van Oslo tot Singapore.

Familie-ambacht
Bij Van den Berg RoseS in Delfgauw stap je een écht familiebedrijf met een lange traditie binnen. Hier komt het ambachtelijke en de hedendaagse technologie samen. Het met passie handmatig knippen van de rozen aan de ene kant en slimme technologie om de topkwaliteit rozen met uiterste precisie te sorteren op lengte, steeldikte en gewenste rijpheid voor homogene bossen aan de andere kant. De deuren staan voor u open om deze pracht aan kleuren zelf eens te komen aanschouwen.

Geschiedenis
De roots als kwekers stammen al af uit het jaar 1900. In 2007 heeft de huidige eigenaar Arie van den Berg het rozenbedrijf overgenomen van zijn vader Mathijs en oom Martien, die samen in 1975 de rozenteelt startten. De vierde generatie is dus momenteel actief als kweker! Alle ervaringen zijn generatie op generatie overgebracht, zodat Berg RoseS vandaag de dag staat voor topkwaliteit in rozen. De passie voor het product en het telen wordt gedeeld met de vele betrokken medewerkers, die dag in dag uit het beste uit zichzelf halen voor een onderscheidend topproduct met een lange houdbaarheid.

Ambacht
Het knippen van de rozen is nog echt traditioneel ambachtelijk werk. Het gehele jaar door tweemaal per dag worden de rozen op de juiste rijpte geknipt voor de optimale uitbloei om lang te kunnen genieten. Een uiterst secuur en belangrijk werk.

Contact
Wilt u bestellen of heeft u behoefte aan meer informatie? Neemt u dan contact op met ons salesteam. We helpen u graag verder.

Post- en bezoekadres:
Zuideindseweg 25B
2645 BD Delfgauw
+31 152 613 836
sales@bergroses.com

Pin It on Pinterest

Share This