06 2185 3388 / 06 4709 2322 info@bloemplaza.nl
  • Facebohttps://www.facebook.com/bloemplaza.nlok
  • Twitter
  • Google+
  • LinkedIn
All4you Flowers B.V.

All4you Flowers is een jong bedrijf, op 1 oktober 2011 opgericht door 7 enthousiaste werknemers van Oudendijk BV uit “de Kwakel”.

Medio 2011 besloot Oudendijk dat de toekomst Oudendijk BV zou liggen bij de im- en export. De (commissie)handel zou worden afgebouwd en uiteindelijk mee gestopt worden. Zeven “oudgedienden” van Oudendijk staken de koppen bij elkaar, zij wilden graag doorgaan met het werk wat zij al jaren met plezier en succes deden, nl. het verhandelen van bloemen binnen de muren van Flora Holland.

Hoewel in een lastige tijd (crisis), waren zij er van overtuigd dat zij hiermee hun boterham zouden kunnen verdienen. En zo geschiedde; na een aantal maanden van gedegen voorbereiding werden op maandag 3 oktober 2011 de eerste “zaken” gedaan.

De mannen van All4you Flowers hebben een kleine 150 jaar aan ervaring in “de bloemen”. Met hun ervaring, kennis, enthousiasme en klantgerichtheid wil All4you Flowers huidige en toekomstige klanten, nu en in de toekomst, graag naar de zin maken.

All4you Flowers denkt toekomstgericht en staat open voor nieuwe ideeën en ontwikkelingen. De klant staat voorop en All4you Flowers denkt graag mee met klanten en leveranciers. All4you Flowers wil onderscheidend zijn en daarom staan zaken als kwaliteit, service en snelheid zeer hoog in het vaandel. Om de klanten zo goed mogelijk te kunnen bedienen heeft All4you Flowers inkopers op de drie grootste veilingen van Flora Holland, t.w. Aalsmeer, Naaldwijk en Rijnsburg. Uiteraard worden er ook bloemen direct bij kwekers gekocht en zelfs geïmporteerd (Frankrijk, Italië etc.). Zo wordt getracht een zo groot mogelijk assortiment tegen de juiste prijs bij de klanten aan te bieden.

ASSORTIMENT

All4you Flowers is gespecialiseerd In Productgroepen zoals, Allium, Chrysanten, Cymbidium, Convallaria, Franse tulpen, Lelie , Hedera Ranken en Protea.

Contact

All4you Flowers BV
Legmeerdijk 313
1431 GB Aalsmeer
Locatie: Bloemenveiling Flora Holland Aalsmeer Box nr. 45 – 40

Janpieter Baars
Telefoon: 0297 745037
Mobiel: 06 1055 8397

info@all4youflowers.nl

www.all4youflowers.nl

Pin It on Pinterest

Share This