06 2185 3388 / 06 4709 2322 info@bloemplaza.nl
  • Facebohttps://www.facebook.com/bloemplaza.nlok
  • Twitter
  • Google+
  • LinkedIn

 

Farm Direct zorgt ervoor dat de bloemen die u zoekt, rechtstreeks van de kweker bij u terecht komen. De kortst mogelijke keten, tegen de scherpst mogelijke prijs. En met zo min mogelijk inspanning.

Farm Direct werkt met een select gezelschap aan rozenkwekerijen uit Ecuador. Wij zijn de logistiek partner tussen u en deze kwekerijen. Via ons kunt u direct bloemen bij ze bestellen, maar wij regelen nog veel meer voor u. Voortaan geen gedoe meer met inkoop, export, import en levering: dat regelen wij voor u. Geniet van de uitstekende kwaliteit en snelle levering en laat de rest aan ons over. Geen zorgen meer over tijdsverschillen, contact met cargo agentschappen, douane, buitenlandse facturatie, administratie en mogelijke risico’s.

Het dagelijks contact met de kwekers is intensief. Meerdere keren per jaar reizen wij naar Zuid-Amerika om de relatie met de kwekers te onderhouden. Zodat u dat niet hoeft te doen. Wilt u zélf met de kweker in contact komen? Graag! Wij geloven dat iedereen gebaat is bij goed persoonlijk contact.

De rol van Farm Direct gaat nog verder dan alleen het verbinden. Wij zorgen er ook voor dat u werk uit handen wordt genomen. Sterker nog: wij zorgen ervoor dat u geen risico loopt wanneer u bloemen bestelt uit Zuid-Amerika. Farm Direct is met recht een verlengstuk van uw inkoopkanaal.

 Assortiment

Rozen uit Ecuador: De koningin der Rozen

Het is een feit dat Ecuador de beste plek ter wereld is om rozen te groeien. De unieke geografische ligging van Ecuador creëert de perfecte weersomstandigheden. Het resultaat? Een adembenemend palet aan kleuren, honderden unieke soorten, lange stelen en sterke bloemkoppen. Logisch dat de Ecuadoraanse roos de meest gevraagde en geprezen bloem is op de internationale bloemenmarkt. Met recht: de koningin der rozen.

Preserved Roses: Eeuwige schoonheid

Farm Direct is importeur en directe vertegenwoordiger van bedrijven die gespecialiseerd zijn in de productie van de meest exquisite gepreserveerde bloemen. Deze kwekers telen en oogsten al hun producten zelf. De rozen ondergaan een unieke proces waardoor zij hun natuurlijke schoonheid bewaren gedurende meerdere jaren.

Oogt vers, voelt vers
Soms zoekt u nét even wat anders. Via Farm Direct beschikt u over de bekendste namen in houdbare rozen. Uniek is dat de rozen niet alleen vers ogen, maar ook vers voelen.

Ruim kleurenassortiment
Naast alle gangbare kleuren biedt Farm Direct ook een a aantal unieke en sprekende kleuren.

 

Contact

Farm Direct is gevestigd in de grootste bloemenveiling ter wereld: FloraHolland, Aalsmeer (Zuid). Wilt u een afspraak maken? Dat kan, u bent welkom bij ons op kantoor of wij komen bij u langs, wat u het beste uitkomt.

 

Bas Broeders +31 6 24 44 41 70 (inkoop / verkoop)
Willem van Maasdijk +31 6 55 92 83 64 (management / administratie)

info@farmdirect.nl

www.farmdirect.nl

 

 

Pin It on Pinterest

Share This