06 2185 3388 / 06 4709 2322 info@bloemplaza.nl
Over QualiRosa

QualiRosa teelt hoogwaardige kwaliteitsrozen in Ethiopië en verkoopt deze op de internationale markt. Wij stellen hoge eisen aan de kwaliteit van onze rozen en deze worden daardoor dagelijks meerdere keren gecheckt. De rozen worden in de kwekerij met de grootste zorg geknipt en geselecteerd. Na een nacht op water met voorbehandelingsmiddel gestaan te hebben, worden de rozen rechtstreeks en gekoeld vanuit Ethiopië naar Nederland gevlogen. Bij aankomst in Nederland worden de rozen vervolgens direct verwerkt.

Dat wil zeggen dat ze worden afgesneden en nogmaals gecontroleerd op zaken als rijpheid en beschadigingen. Bij het voldoen aan alle voorwaarden worden de rozen op water gezet en direct in de koelcel geplaatst. Om hoogwaardige kwaliteitsrozen te kunnen blijven aanbieden, wordt er elke dag een kwaliteitsrapport gemaakt van de geïmporteerde rozen. Deze wordt direct teruggekoppeld naar de kwekerij in Ethiopië, wat resulteert in blijvende hoge kwaliteit van de aangeleverde rozen.
Elke dag wordt er gevlogen vanuit Ethiopië naar Nederland. Hierdoor zijn de rozen vers en kunnen wij direct inspelen op uw vraag en op die van de markt.

Contact
Qualirosa B.V.
Laan van Verhof 3/D440 – 444
2231 BZ Rijnsburg
The Netherlands

T: +31 (0)71 20 48 640

info@qualirosa.com

Pin It on Pinterest

Share This