06 2185 3388 / 06 4709 2322 info@bloemplaza.nl
  • Facebohttps://www.facebook.com/bloemplaza.nlok
  • Twitter
  • Google+
  • LinkedIn

The Green Corner is een jonge en flexibele onderneming die hard groeit. Wij zijn dé import specialist voor snijbloemen uit Italië en Duitsland.

In Italiaanse handel zijn wij gespecialiseerd in ranonkels, anemone, violieren, dianthus barbatus, leeuwebekken, anjers en trosanjers. In de Duitse handel zijn wij gespecialiseerd in bloesems (chaenomeles en kersebloesem) en salix takken (wilgenkatjes, bandwilg en golden curls).

Onze werkwijze is simpel als doeltreffend. Veel volume, een hoge omloopsnelheid van de voorraad, voor zeer scherpe prijzen. Op deze wijze leveren wij altijd een top product, met de beste prijs kwaliteit verhouding.

The Green Corner is opgericht door de neven Leon Star en Ted Schoneveld. Leon heeft al meer dan 20 jaar ervaring in de bloemenhandel. Hij kan buigen op een uitgebreid netwerk aan zowel de inkoop- als verkoopkant. Daarnaast is hij een expert in het aanvoelen van de vraag in de markt en hierop inspelen. Ted heeft jarenlang als vakantiebaan bij enkele bloemenexporteurs gewerkt. Daarna is hij werkzaam geweest in een andere branche en heeft hij enkele jaren geleden zijn Masterstudie Bedrijfskunde afgerond. Met deze bagage kijkt hij met een frisse blik naar de bloemenbranche.

Leon en Ted zijn geboren voor het ondernemerschap. De ervaring en eigenschappen van beide heren maakt hen tot een ijzersterk duo, wat elkaar perfect aanvult. En dat is te zien in de groei die The Green Corner momenteel doormaakt.

 

Assortiment

The Green Corner is een typisch seizoensbedrijf. Van oktober tot en met april bestaan onze activiteiten uit:

  • De import van o.a. Italiaanse ranonkels, anemone en violieren.
  • De import van Italiaans bladgroen.
  • De import van bloesems zoals chaenomeles en kersebloesem.
  • De import van Duits takken zoals wilgenkatjes en bandwilgen.

Van mei tot en met oktober importeren wij volop Italiaanse anjers en trosanjers.

Daarnaast zijn wij dé siergras specialist. Van juni tot en met oktober kun je bij ons terecht voor bekende, maar ook veel onbekende siergrassen. Een groot gedeelte van de siergrassen worden exclusief voor ons gekweekt.

CONTACT

post adres

The Green Corner BV
Vinkenweg 21A
2231 NP Rijnsburg

 

VAT: NL856105247B01
CoC: 65.42.15.82

 

bezoek adres

Legmeerdijk 313
1431 GB Aalsmeer
Street 4, box 64.

Tel: +316-81154102

 info@tgca.nl

www.tgca.nl

Pin It on Pinterest

Share This