06 2185 3388 / 06 4709 2322 info@bloemplaza.nl

Vase The World

Vase The World is een groothandel, gespecialiseerd in grote en kleine maten potten, lichtgewicht, voor indoor en outdoor gebruik én met een exclusieve uitstraling. In de Vase The World webshop presenteren wij u onze collectie exclusieve potterie. U vindt vele smaakvolle potten en vazen die wij rechtstreeks voor u geïmporteerd hebben uit de mooiste delen van de wereld.
Groothandel in exclusieve potterie

In 2008 is Vase The World gestart als groothandel in exclusieve designpotterie voor interieur en exterieur. Inmiddels zijn we uitgegroeid tot een succesvol opererend bedrijf met een toonaangevende naam en een vaste klantenkring welke jaarlijks groeit. Dit is te danken aan de hoogwaardige kwaliteit die Vase The World levert alsmede de hoogstaande service en persoonlijke betrokkenheid. Vase The World werkt uitsluitend samen met fabrikanten die aan onze hoge kwaliteitseisen voldoen. Door innovatief en creatief te zijn met o.a. producten die in eigen huis ontworpen worden, onderscheidt Vase The World zich. Onze voornaamste klanten zijn interieurbeplanters, hydroculturen, tuincentra, (exclusieve) bloemenwinkels, stylisten en hoveniers. We zijn te vinden op diverse beurzen als TrendZ Gorinchem, IPM Essen en Ambiente Frankfurt.

Onze potterie collectie

Onze collectie bestaat voornamelijk uit (Glossy) Fiberstone producten, Keramiek en ook Glas. Naast een basisselectie, hebben we ook veel eigen ontwerpen die nergens anders verkrijgbaar zijn. U kunt het gehele assortiment bekijken in onze showroom en Cash& Carry, op werkdagen van 08:00 to 17:30. Als online-groothandel is Vasetheworld.nl 24 uur per dag en 7 dagen in de week geopend. U kunt hier terecht om een kijkje te nemen in ons ruime assortiment aan hoogwaardige bloempotten en plantenbakken. Bent u geregistreerd? Dan kunt u met enkele muisklikken uw aankopen doen, prijzen zien en heeft u inzicht in de voorraad. U kunt zich hier registreren waarna wij u een wachtwoord zullen sturen om gebruik te kunnen maken van onze webshop. U kunt ook online de catalogus bekijken. Laat u inspireren door het moois dat Vase The World te bieden heeft. Omdat we direct importeren werken wij kostenbesparend. En dat werkt door in úw voordeel! Kijkt u maar eens naar die aantrekkelijke scherpe prijzen. Aangezien wij samenwerken met diverse logistieke partners zijn wij in staat om snel te leveren.

 

Vragen of advies?
Benieuwd naar hoe de plantenbakken, bloempotten, terrasmeubilair en decoratieve artikelen er in het echt uitzien? Wij informeren u graag telefonisch of we kunnen vrijblijvend een afspraak met u maken als u persoonlijk advies wenst.

Wij komen graag bij u langs met onze showroombus en uiteraard bent u ook van harte welkom in onze showroom in Aalsmeer, Lakenblekerstraat 24C. Op werkdagen zijn we van 09.00 tot 18.00 telefonisch bereikbaar via 0297- 342003 of stuur ons een bericht. Graag staan wij voor u klaar om samen met u de gewenste collectie voor uw bedrijf samen te stellen. We kijken uit naar een prettige samenwerking! Vase The World levert uitsluitend aan branchegerelateerde bedrijven. Bent u particulier? Dan verwijzen wij u uiteraard graag door naar de dichtstbijzijnde verkooppunten.

 

Vase The World
Postbus 30, 1430 AA, Aalsmeer, Nederland
Showroom en Cash&Carry,

Vestigings- en afhaaladres: Lakenblekerstraat 24C, 1431 GG Aalsmeer, Nederland
T +31 297342003 | +31 620756806
E: info@vasetheworld.nl
BTWnr: NL 8560.84.360.B01
KvKnr: 65370309

Geopend maandag tot en met donderdag 08:00 tot 17:30 uur, vrijdag 08:00 tot 15:00 uur.

Pin It on Pinterest

Share This